söndag, juni 08, 2008

Räkskal

När Lillasyster gått och lagt sig plockade jag fram lite räkor som vi åt med god aptid (viktcoachen kan kolla bort) med massor av härlig aïoli (viktcoachen kan kolla igen).

Nu kommer vi till den spännande frågan.

Vad ska vi göra med räkskalen?

Har vi tur är det hämtning av soporna i morgon, annars ligger de i vår soptunna som står i solen i en veckas tid. Det kan bli en spännande historia, detta.

Fortsättning följer...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du skall frysa dom. Sedan nån gång i framtiden ta du fram dom, lägger på en plåt tillsammans med ketschup, palsternacka i småbitasr, morot, selleri. In i ugnen 225 grader 10 min. Sila bort med vitt vin. Koka vätskan, salt peppar, kanske lite hummerfond. Grädde. Vilken soppa.

Elin i Björken sa...

ELLER så lägger vi påsen med räkskal på en strategiskt plats. Förslag får ni själva tänka ut.

Anonym sa...

Ja,ni har ju rävar i skogen, eller?

Anonym sa...

ELLER så lägger vi påsen utanför något icke namngiven kommunal verksamhet. ;o)

Nä, skojar bara! Det skulle vi aldrig göra!