söndag, februari 05, 2006

Ouch!

Gubben gick upp för att hjälpa Storasystern med att formatera iPoden. Då passade Lillasyster på att peta bort ungefär hälften av alla tangenter på Gubbens bärbara dator.

Visste ni att det finns små svarta gummipluppar under tangenterna? Och dessa små, svarta gummipluppar hålls fast med små vita hållare som går att bända loss även de?

För att underlätta ytterligare så är de små, svarta gummiplupparna i olika storlekar och den naturliga följden är då att även de vita små hållarna håller olika storlek.

Hur ska man veta var det ska sitta små hållare/pluppar respektive större? (Små och stora är relativa begrepp, alla är olika pyttesmå.)

Var är bruksanvisningen för att sätta tillbaka sånt?

Storasystern och jag försökte mer eller mindre hysteriskt att få tillbaka dem innan gubben kom ner för trappan, men så fort han slog upp sin dator såg han att nåt var fel. Kanske berodde det på att vissa tangenter liksom låg lösa?

Nu känns stämningen tryckt här hemma...

1 kommentar:

Vi på Kantarellen sa...

Oj, så initierat detta lät. Då kanske du kan förklara för mig, varför tangenetn med bokstaven .. som i ..iano inte funkar... samt några siffror.